Przejdź do głównej treści
📦 Zamówienia hurtowe? Zapraszamy na: b2b.biodis.pl

 

📦 Darmowa dostawa od 199 zł!
Koszyk

Twój koszyk jest pusty

Producent: Primavika (przejdź do produktów)

Fasola a'la po bretońsku 480 g Primavika

Fasolka a'la po Bretońsku marki Primavika to świetny pomysł na pożywny posiłek. Podgrzaną fasolkę a’la po bretońsku podawać możecie samodzielnie lub w towarzystwie świeżego pieczywa, bądź ziemniaczanego puree.

Fasolka a'la po Bretońsku to jedno z najpopularniejszych dań kuchni polskiej teraz dostępne także w wersji 100% roślinnej. Teraz możesz odkryć na nowo smak tej wyjątkowej potrawy. W dodatku bez godzin spędzonych w kuchni!

Podstawowym składnikiem tego dania jest oczywiście fasola. Warto wspomnieć, że jest ona znakomitym źródłem pełnowartościowego białka. Posiada także duże ilości witamin takich jak witamina C, tiamina, ryboflawina, niacyna, witamina B6, kwas foliowy, a także witamina A, E oraz K. We wnętrzu fasoli znajdują się także znaczne ilości fosforu, potasu i wapnia. Oprócz fasoli bazę potrawy stanowią pomidory, które są znakomitym źródłem sodu i potasu. Kiełbasę i boczek zastąpiliśmy autorsko przygotowanym roślinnym białkiem, które wraz z odpowiednio dobranymi przyprawami i pozostałymi składnikami składają się na całość tego wyjątkowego dania. Rozsmakuj się w fasoli a’la po bretońsku, która z pewnością zaskoczy Cię swoim wyrazistym, pysznym smakiem.

Przejdź do pełnego opisu
Cena 13,62 zł
⏰ Zamów do 12.00 a jeszcze dziś wyślemy Twoje zamówienie!
szt.
Dostępność:
duża ilość

Kod produktu: 0887-574A1_20240506115856

Opis

 Fasola a'la po bretońsku 480 g Primavika  

 

Fasolka a'la po Bretońsku marki Primavika to świetny pomysł na pożywny posiłek. Podgrzaną fasolkę a’la po bretońsku podawać możecie samodzielnie lub w towarzystwie świeżego pieczywa, bądź ziemniaczanego puree.

Fasolka a'la po Bretońsku to jedno z najpopularniejszych dań kuchni polskiej teraz dostępne także w wersji 100% roślinnej. Teraz możesz odkryć na nowo smak tej wyjątkowej potrawy. W dodatku bez godzin spędzonych w kuchni!

Podstawowym składnikiem tego dania jest oczywiście fasola. Warto wspomnieć, że jest ona znakomitym źródłem pełnowartościowego białka. Posiada także duże ilości witamin takich jak witamina C, tiamina, ryboflawina, niacyna, witamina B6, kwas foliowy, a także witamina A, E oraz K. We wnętrzu fasoli znajdują się także znaczne ilości fosforu, potasu i wapnia. Oprócz fasoli bazę potrawy stanowią pomidory, które są znakomitym źródłem sodu i potasu. Kiełbasę i boczek zastąpiliśmy autorsko przygotowanym roślinnym białkiem, które wraz z odpowiednio dobranymi przyprawami i pozostałymi składnikami składają się na całość tego wyjątkowego dania. Rozsmakuj się w fasoli a’la po bretońsku, która z pewnością zaskoczy Cię swoim wyrazistym, pysznym smakiem.

                                                                                                                                                                                                                                                                           

Skład:  

Woda, fasola „Jaś” 47%, koncentrat pomidorowy 18%, cebula, teksturowane białko sojowe 7%, cukier, skrobia kukurydziana, hydrolizaty białka roślinnego (zawierają soję), sól, olej rzepakowy, przyprawy, warzywa suszone (pasternak, marchew, seler, pietruszka, por), przeciwutleniacz: kwas askorbinowy=witamina C, zioła (zawierają seler), aromat z ekstraktu drożdżowego.
 
 

Wartość odżywcza (w 100 g produktu): 

Wartość 

energetyczna:

448 kJ / 106 kcal

Tłuszcz: 

0,9 g, w tym kwasy tłuszczowe

nasycone 0 g

Węglowodany: 

17 g, w tym cukry 4,1 g

Błonnik:

3,3 g

Białko: 

6,1 g

Sól: 

0,68 g

  

Przechowywanie:

Przechowywać w temperaturze pokojowej. Po otwarciu przechowywać w lodówce. Spożyć w ciągu 3 dni.

 

Masa netto: 

480 g

______________________________________________

 

Sprawdź również inne produkty firmy PRIMAVIKA

 

Opis produktu

 Fasola a'la po bretońsku 480 g Primavika  

 

Fasolka a'la po Bretońsku marki Primavika to świetny pomysł na pożywny posiłek. Podgrzaną fasolkę a’la po bretońsku podawać możecie samodzielnie lub w towarzystwie świeżego pieczywa, bądź ziemniaczanego puree.

Fasolka a'la po Bretońsku to jedno z najpopularniejszych dań kuchni polskiej teraz dostępne także w wersji 100% roślinnej. Teraz możesz odkryć na nowo smak tej wyjątkowej potrawy. W dodatku bez godzin spędzonych w kuchni!

Podstawowym składnikiem tego dania jest oczywiście fasola. Warto wspomnieć, że jest ona znakomitym źródłem pełnowartościowego białka. Posiada także duże ilości witamin takich jak witamina C, tiamina, ryboflawina, niacyna, witamina B6, kwas foliowy, a także witamina A, E oraz K. We wnętrzu fasoli znajdują się także znaczne ilości fosforu, potasu i wapnia. Oprócz fasoli bazę potrawy stanowią pomidory, które są znakomitym źródłem sodu i potasu. Kiełbasę i boczek zastąpiliśmy autorsko przygotowanym roślinnym białkiem, które wraz z odpowiednio dobranymi przyprawami i pozostałymi składnikami składają się na całość tego wyjątkowego dania. Rozsmakuj się w fasoli a’la po bretońsku, która z pewnością zaskoczy Cię swoim wyrazistym, pysznym smakiem.

                                                                                                                                                                                                                                                                           

Skład:  

Woda, fasola „Jaś” 47%, koncentrat pomidorowy 18%, cebula, teksturowane białko sojowe 7%, cukier, skrobia kukurydziana, hydrolizaty białka roślinnego (zawierają soję), sól, olej rzepakowy, przyprawy, warzywa suszone (pasternak, marchew, seler, pietruszka, por), przeciwutleniacz: kwas askorbinowy=witamina C, zioła (zawierają seler), aromat z ekstraktu drożdżowego.
 
 

Wartość odżywcza (w 100 g produktu): 

Wartość 

energetyczna:

448 kJ / 106 kcal

Tłuszcz: 

0,9 g, w tym kwasy tłuszczowe

nasycone 0 g

Węglowodany: 

17 g, w tym cukry 4,1 g

Błonnik:

3,3 g

Białko: 

6,1 g

Sól: 

0,68 g

  

Przechowywanie:

Przechowywać w temperaturze pokojowej. Po otwarciu przechowywać w lodówce. Spożyć w ciągu 3 dni.

 

Masa netto: 

480 g

______________________________________________

 

Sprawdź również inne produkty firmy PRIMAVIKA

 

Wybrane specjalnie dla Ciebie